TUBECON
Tietoa aikuiselle

 

MIKSI NUORI HALUAA TUBECONIIN?

Tubettaminen on kovin juttu nuorten keskuudessa. Oma nuoresi haluaa olla tai on jo luonnollisesti osa ilmiötä. Sama ilmiö kiinnostaa myös yrityksiä, nuorten parissa toimivia sekä mediaa. Tutkimusten mukaan YouTube-tähdet ovat nuorison keskuudessa suositumpia kuin perinteiset julkkikset. Suomessa on tilastojen mukaan reilusti yli 500 000 tubettajaa ja luku kasvaa koko ajan.

Muistuuko mieleen omia nuoruuden fanituksen kohteita? New Kids On The Block, Jean Claude van Damme, Jari Litmanen, Take That, Madonna, Michael Jackson, Beatlesit? Nyt puhutaan samankaltaisesta, mutta nykypäivään ja digitaalisuuteen mukautuneesta ilmiöstä. Ilmiöstä, kulttuurista, vuorovaikutuksesta, joka on läsnä ja kasvaa koko ajan.

TUBECON kerää livenä saman katon alle kaikki ”tubekulttuurin” ja nuorten omat virtuaalisen maailman tähdet ja ilmiöt. TUBECONissa ollaan yhdessä ja tehdään jotain merkittävää yhdessä, yhtäaikaisesti. Lisäksi tietenkin kiljutaan ja mennään sekaisin oman idolin näkemisestä tai omistetaan koko päivä tietyn nimmarin metsästykseen.

Tärkeä osa tapahtumaa ovat fanitapaamiset, Meet & Greetit, joissa voi ottaa esimerkiksi selfien oman idolinsa kanssa. Sekä tubettajia että faneja on Hartwall Arenalla niin paljon, ettemme voi luvata, että jokainen pääsee tapaamaan oman idolinsa. Maltti kannattaa siksi pitää mukana ja muistaa, että tubettajia pääsee näkemään myös päälavalla, paneeleissa, kumppaneiden pisteillä tai vaikka pelialueella pelailemassa!

TAPAHTUMA TALTIOIDAAN

Huomioithan tapahtumakävijänä sekä tapahtumakävijän huoltajana, että TUBECON 2017 taltioidaan YouTuben hengessä. Tapahtumasta tehdään YouTube livestream, joka jää myös tallenteena verkkoon katseltavaksi, mahdollisesti kokonaisena tai pätkinä. Livestream tarkoittaa verkkoon tehtävää suoraa lähetystä.

TUBECON elää ja hengittää taltioinneista. Valokuvaaminen, videointi ja kommentointi ja kommunikointi on sallittua ja jopa suotavaa. Sehän on kulttuurimme ydin! Eli siis TUBECONista tallentuu materiaalia verkkoon myös kaikkien osallistujien toimesta. Jokaisella tapahtumakävijällä on mahdollisuus päätyä myös näihin kuviin ja tunnelmiin.

Tapahtuman virallinen hashtag on #tubecon17. Huomioithan, että suuresta väkimäärästä johtuen mobiili- ja matkapuhelinverkko voi ruuhkautua. Katsomoissa on tarjolla tapahtumakävijöille langaton verkko.

LYHYESTI

  1. Arvioi pärjääkö nuoresi yksin vai tarvitseeko hän sinut tai jonkun muun aikuisen tuekseen.
  2. Osta tarpeeksi monta lippua. Osta molemmille päiville. Jokainen osallistuja tarvitsee lipun.
  3. Tutustu ilmiöön ja tapahtumaan tarkemmin, jotta jatkossa tiedät, missä pitää olla ja mistä pitää puhua.
  4. Ymmärrä hysteriaa – nyt puhutaan fanikulttuurista!
  5. Go with the flow. Sulaudu joukkoon, mutta älä yritä liikaa, ettei siitä tule noloa.
  6. Taltioi kaikkea mahdollista, jos olet itse paikalla. Tehdään jälleen historiaa, nyt kaksi päivää!
  7. Tule avoimin mielin, osallistu tekemiseen, jaa ja fiilistele!

Liput

Yhden päivän lippu 28,50

Lauantai TAI sunnuntai. Sis. käsittelykulut. Jokaisella lipulla pääsee kulkemaan kaikkialla tapahtuma-alueella.

Kahden päivän lippu 44,00

Käy molempina päivinä. Sis. käsittelykulut. Jokaisella lipulla pääsee kulkemaan kaikkialla tapahtuma-alueella.

Pivon etukupongilla 4 henkilöä yhteensä 85 € (norm. 114 €). Lue lisää.

Lisätiedot

Tällä lomakkeella voi ottaa meihin yhteyttä jos jokin askarruttaa tai mietityttää tapahtumainfon osalta. Vastaamme mahdollisimman pian. Täytä ainakin tähdillä merkatut kentät. Kannustamme ilmiöön tutustumiseen, maalaisjärjen käyttöön ja nuorilta itseltään kysymiseen sekä toivotamme lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle!