TUBECON
Hyvä tietää

MITÄ

TUBECON järjestetään Helsingissä Hartwall Arenalla 12.-13.8.2017.

Lauantaina 12.8.2017 klo 12.00-21.00 ja
Sunnuntaina 13.8.2017, klo 10.00-18.00.

Rannekkeiden vaihtamisesta tiedotamme lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumalippuja saa ostettua myös ovelta niin kauan kuin lippuja riittää. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse lippua.

Kyseessä on YouTubeen videoita tekevän ja niitä kuluttavan yhteisön tapahtuma, joka yhdistää fanitapaamiset, tubettamisen eri osa-alueet, harrastamisen, keskustelufoorumit livenä ja verkossa, erilaiset kokeilupisteet, yhteistyökumppaneiden tarjoamat sisällöt, musiikkimaailman tähdet ja live-esiintymiset sekä YouTubesta löytyvien eri genrejen uusimmat ilmiöt.

Hartwall Arena on TUBECONin käytössä molempina päivinä ja tällöin Arenan piha, käytävät ja permanto täyttyvät monimuotoisesta sekä rikkaasta ohjelmasta. Ohjelma päivittyy verkkosivuillemme ja sen kehitystä voit seurata myös YouTube-kanavaltammeInstagramissa, Twitterissä sekä Facebook-sivuillamme.

KENELLE

TUBECON järjestetään aivan kaikille YouTube-kulttuurista kiinnostuneille. Tapahtuma on ikärajaton.

Suosittelemme että alle 13-vuotiaat tulisivat aikuisen tai vaikka vanhemman sisaruksen kanssa. Sinä vanhempana olet lapsesi paras asiantuntija ja teet aina arvion, pärjääkö hän festarimeiningissä yli kymmenen tuhahnnen muun nuoren joukossa.

Aikuisille on tarjolla Aikuisparkki, jonne lapset voivat jättää huoltajansa turvallisesti. Aikuisparkissa on kulttuuria ja ilmiötä esittelevää ohjelmaa, puheenvuoroja, musiikkia sekä tarkempia tietoiskuja sekä tubekohtaamisia. Sisältöä myös varttuneempaan makuun. Viime vuonna tapahtumaan osallistui paljon lasten vanhempia ja muita aikuisia sekä ilmiöstä innostuneita – odotamme teitä tänäkin vuonna. Aikuisparkki on aitiopaikka seurata ja oppia tubettamisen ilmiöstä keskellä tapahtuman sykettä.

MITEN

Tapahtumaan pääsee ostamalla lipun Ticketmasterista. Yhden päivän lippu maksaa 28,50€ ja kahden päivän lippu maksaa 44€. Hinnat sisältävät Ticketmasterin käsittelykulut. Lippua vastaan pääsee sisään tapahtumaan.

Tapahtuman järjestämispaikasta, Hartwall Arenasta johtuen lipuissa saattaa olla merkintöjä katsomosta, aitioista tai permannosta. Näistä ei tarvitse välittää, lipulla pääsee kulkemaan kaikkialla tapahtuma-alueella.

Kulku tapahtuu pääovien kautta, jossa on lipuntarkastus.

Hartwall Arenalla ravintolat sekä myyntipisteet ovat auki ja rahaa vastaan saa ostettua ruokaa ja juomaa, suolaista sekä makeaa. Koska päivät ovat pitkiä, suosittelemme lämpimästi varautumaan mahdollisuuteen ostaa purtavaa paikan päältä.

Lisäksi viime vuoden tapaan tapahtumassa on myynnissä TUBECON-tuotteita, joista infoamme myös täällä verkkosivuilla niiden tullessa myyntiin.

MISSÄ

Hartwall Arena sijaitsee Pasilan aseman vieressä osoitteessa Areenankuja 1 ja sinne pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Arenalta löytyy parkkihalli autoilijoille ja vieressä sijaitsevalta Pasilan asemalta pääsee kävellen paikalle alle 10 minuutissa opastettua kävelytietä pitkin. Huomioithan tullessasi Pasilan asemalla käynnissä olevat muutokset rakennustyömaasta johtuen. Tarkemmat ohjeet voit katsoa tästä.

 

TÄHTIEN TAPAAMINEN MEET AND GREETEISSÄ

Moni kävijä haluaa tavata ja ottaa selfien oman idolinsa kanssa TUBECONin fanitapaamisissa, Meet and Greeteissä. Kysyntää on paljon ja Tubecon pyrkiikin järjestämään mahdollisimman paljon kohtaamispaikkoja ja uusia miittiratkaisuja!
Tiedotamme tämän vuoden miiteistä tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Sekä tubettajia että faneja on Tubeconissa tänäkin vuonna ennätysmäärä, emmekä voi luvata, että jokainen pääsee oman idolinsa tapaamaan. Meet & Greetien lisäksi tubettajan voi kuitenkin nähdä päälavalla, paneeleissa, kumppaneiden pisteillä tai vaikka pelialueella pelailemassa – malttia siis hattuun ja silmät auki Arenaa kiertäessä!

TALTIOINTI


TUBECON 2017 tapahtuma taltioidaan ja nämä taltioinnit jäävät verkkoon näkyville, niistä muokataan ja tehdään mahdollisia jälkitaltiointeja, joita kuka tahansa verkkokävijä voi katsella. Tapahtumaosallistujana tapahtumaan tullessasi sinun tulee huomioida, että taltiointeja tehdään koko päivän ajan.

TUBECON elää ja hengittää taltioinneista. Valokuvaaminen, videointi ja kommentointi sekä kommunikointi on sallittua ja jopa suotavaa. Sehän on kulttuurimme ydin! Eli siis TUBECONista tallentuu materiaalia verkkoon myös kaikkien osallistujien toimesta. Jokaisella tapahtumakävijällä on mahdollisuus päätyä myös näihin kuviin ja tunnelmiin.

Tapahtuman virallinen hashtag on #tubeconfi. Huomioithan, että suuresta väkimäärästä johtuen mobiili- ja matkapuhelinverkko voi ruuhkautua. Katsomoissa on tarjolla tapahtumakävijöille langaton verkko.

TURVALLISUUS

Turvallisuudesta Hartwall Arenalla huolehtivat Arenan turvallisuusammattilaiset, mutta ruuhkia ja jonoja syntyy varmasti. Koska tapahtuma ja sen osallistujat elävät ja hengitävät digitaalisuutta, varauduthan vanhempana myös siihen, että myös matkapuhelinverkko voi ruuhkautua.

Kotona on hyvä käydä läpi mitä tarkoittaa isoon tapahtumaan osallistuminen. Tapahtumastamme löytyy myös infopiste, jossa on aina joku aikuinen osallistujia varten paikalla.

Tapahtumassamme on myös päivystävä ensiapupiste. Löytötavaroista huolehtii Hartwall Arena.

Vuonna 2017 yleisölle ja henkilökunnalle tehdään turvallisuustarkastus, jossa kaikkien laukut tullaan tarkastamaan. Lisäksi tiukennamme videovalvontaa lähialueilla sekä teemme ihmisten ja alueiden profilointia edellisvuosien korkeiden standardien mukaan.

JÄRJESTÄJÄ

Tapahtuman järjestää Suomen Tubetapahtumat Oy, jonka suurin yksittäinen omistaja on tubettajien perustama yhdistys, Tubecon ry. Tänä vuonna keskitytään erityisesti tapahtuman ohjelmaan ja viedään TUBECON tapahtuma nextille levelille.


Liput

Yhden päivän lippu 28,50

Lauantai TAI sunnuntai. Sis. käsittelykulut. Jokaisella lipulla pääsee kulkemaan kaikkialla tapahtuma-alueella.

Kahden päivän lippu 44,00

Käy molempina päivinä. Sis. käsittelykulut. Jokaisella lipulla pääsee kulkemaan kaikkialla tapahtuma-alueella.

Pivon etukupongilla 4 henkilöä yhteensä 85 € (norm. 114 €). Lue lisää.

Lisätiedot

Tällä lomakkeella voi ottaa meihin yhteyttä jos jokin askarruttaa tai mietityttää tapahtumainfon osalta. Vastaamme mahdollisimman pian. Täytä ainakin tähdillä merkatut kentät. Kannustamme ilmiöön tutustumiseen, maalaisjärjen käyttöön ja nuorilta itseltään kysymiseen sekä toivotamme lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle!