TUBECON
Medialle

TUBETTAJAT JA PÄÄOHJELMA OVAT NYT JULKAISTU
Tubecon on julkaissut mukana olevat tubettajat sekä pääohjelman 1.6.
Tapahtumassa on lauantaina Tubecon♥Music -hyväntekeväisyyskonsertti ja sunnuntaina Tubecon ry:n – tubettajien oman yhdistyksen – järjestämä Tubecon Awards. Lue lisää tiedotteestamme.

TUBECONIN NUORISOIDOLITUTKIMUS 2017
Tubecon tutki suomalaisten nuorten seuratuimpia idoleita. Tutkimustulokset osoittavat, että etenkin 13–15 vuotiaiden nuorten vastauksissa listoja hallitsivat tubettajat jopa yli 70 % osuudella. Tutkimus teetettiin 500 suomalaiselle 13–19 vuotiaalle nuorelle puhelinhaastatteluilla ja syitä valintoihin selvitettiin nettipaneelilla.

TUBECON
Suomalaisten tubettajien vuonna 2014 ideoima Tubecon on nykyisin Euroopan suurin tubekulttuurin tapahtuma, joka järjestää tubettajatapahtumia mm. Ruotsissa ja Espanjassa. Elokuussa 2016 Suomen Tubecon teki uuden kävijäennätyksensä, kun Hartwall Areenalla vieraili 18 500 vierasta. Kaksipäiväisen Tubeconin ohjelmassa oli yli 300 esiintyjää, 130 Meet & Greetiä, pelialue, paneelilava, kolme eri lavaa sekä kahden päivän mittainen liveshow. Tapahtumaa oli tekemässä yhteensä 1000 hengen joukko tubettajia, artisteja ja vapaaehtoisia. Suomen tapahtumaa järjestää vuodesta 2017 lähtien Suomen Tubetapahtumat Oy.

Tubecon on puolueeton toimija, joka tekee tubettamisen ilmiötä näkyväksi ja tunnetuksi yhdessä tubettajien kanssa järjestämällä yhteisöllisIä tapahtumia videoiden tekijöille ja faneille.
Tubecon tukee ja vahvistaa eri tavoin tubettajien unelmia ja synnyttää lisää ansaintamahdollisuuksia tubettajille ja heitä edustaville kaupallisille kumppaneille.
www.tubecon.fi

TUBECON RY
Suomalaisten tubettajien perustama yhdistys Tubecon ry on Suomen Tubeconin järjestämisestä vastaavan yrityksen, Suomen Tubetapahtumat Oy:n suurin omistaja. Yhdistyksen jäseniin kuuluu mm. Jonna “Wildeem” Paananen, Sonja “Soikkuu” Hämäläinen, Miska “MiskaMH” Haakana, Timo “Timo Wilderness” Korpi, Madcraft-yhtyeestä tunnettu Tom Nuorivaara, Juuso ”J0P” Pekkarinen sekä Biisonimafian Kaitsu Rinkinen. Kaikki online-videoita säännöllisesti julkaisevat henkilöt voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä joko kannatus- tai aktiivijäseninä.

LOGOT
Suuri
Keskikokoinen

AKKREDITOINTI
Median akkreditointi tapahtumaan on nyt alkanut. Jätäthän akkreditointihakemuksen 24.7. mennessä. Linkki akkreditointilomakkeelle