TUBECON
Tubettajahaku on auki

Tubettajailmoittautumislomakkeen löydät alhaalta olevasta linkistä. Huomioithan, että ilmoittautuminen ei takaa suoraa pääsyä tapahtumaan. Tulemme ilmoittamaan pääsystäsi tapahtumaan 31.5. mennessä. Luethan myös alla olevan FAQ-osion ennen lomakkeen täyttöä. Huomioimme VAIN tämän lomakkeen kautta tulleet hakemukset / ilmoittautumiset.

Linkki lomakkeeseen

FAQ – Tubettajaksi ilmoittautuminen Tubecon 2017-tapahtumaan

FAQ -listasta löydät yleisesti meille esitettäviä kysymyksiä koskien tubettajien ilmoittautumista tapahtumaamme. Toivomme, että löydät sinua askarrutavaan kysymykseen vastauksen! Mikäli näin ei ole, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen [email protected] Vastaamme viikon kuluessa.

Täytin ilmoittautumislomakkeen, tarvitseeko minun ostaa lippua tapahtumaan?
Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei vielä tarkoita sitä, että sinut olisi valittu. Tubecon käy lävitse tulleet ilmoittautumiset ja on yhteydessä sinuun toukokuun loppuun mennessä.

Jos minulle myönnetään sisäänpääsy tapahtumaan, saanko ottaa tyttöystävän/poikaystävän/parhaan kaverin mukaan ja pääseekö hän myös ilmaiseksi?
Ns. bäkkärisisäänkäynti ja tubettajien takahuonetilat ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan tapahtuman ohjelmassa työskenteleviä henkilöitä varten. Tilan puutteen vuoksi näihin tiloihin ei voi päästää ulkopuolisia henkilöitä.

Alaikäiset tubettajat: Saako huoltaja tulla mukaan ja pääsee ilmaiseksi? Onko ikärajaa?
Alle 14-vuotiaalla tubettajalla voi olla mukanaan yksi täysi-ikäinen huoltaja. Ilmoita huoltajasi nimi ja yhteystiedot ilmoittautumislomakkeella. Varsinaista alaikärajaa ei ole.

Kuka pääsee backstagelle?
Ns. tubettajapasseja on tänä vuonna kahta eri kategoriaa. Toinen näistä on tarkoitettu vain sellaisille tubettajille, joilla on päälavalla jokin ohjelmanumero. Tällä pääsee lavan vieressä olevaan tekniseen tilaan, jonka kautta kuljetaan lavalle. Toinen passi on tarkoitettu MCN:ien (Splay, Töttöröö, United Screens) jäsenille, ja sellaisille tubettajille jotka ovat muutoin Tubeconin ohjelmassa mukana. Pelkkä Meet&Greet ei riitä passin saamiseen.

Montako tilaajaa pitää olla, että pääsee mukaan/ilmaiseksi tapahtumaan?
Varsinaista tilaajarajaa ei ole. Tapahtumaan ilmoittautuvista tubettajista pyritään koostamaan mahdollisimman kattava kokonaisuus eri tubegenrejen edustajista siten, että mahdolliset turvallisuusseikat, ohjelman monipuolisuus sekä laadukkuus otetaan huomioon. Etsimme aktiivisia tubettajia, joilla on intohimoa tuottaa upeaa ohjelmasisältöä tapahtumaan. Käytännössä kuitenkin aivan pienimmille kanaville emme voi ns. tubettajapassia antaa tilan puutteen vuoksi: Takahuonetiloihin mahtuu rajallinen määrä ihmisiä.

Voiko Access All Areas- / tubettajapassin ostaa?
Ei voi. Nämä passit jaetaan niille henkilöille, jotka tarvitsevat niitä päästäkseen Tubeconin ohjelmanumeroihinsa turvallisesti.

Tarjoaako Tubecon ruoan?
Tubecon tarjoaa jokaiselle lavaohjelmassa- tai muussa ohjelmassa mukana olevalle tubettajalle ruokailun jokaista Tubeconin ohjelmassa tehtyä päivää kohden. Jos sinulla on ohjelmaa vain yhtenä Tubecon-päivänä, saat vain yhden ruokalipun. Mikäli olet mukana ohjelmassa molempina päivinä, saat kaksi ruokalippua.

Miten ohjelmaan osallistuvat tubettajat valitaan?
Tubecon ry:n tubettajista koostuvat työryhmät ovat tehneet alustavia linjauksia ohjelmakonseptien suhteen. Näihin konsepteihin pyritään löytämään ilmoittautuneista tubettajista sellaiset henkilöt, jotka sopisivat parhaiten kyseisiin ohjelmiin. Lisäksi voit ehdottaa ilmoittautumislomakkeella omaa ideaasi ohjelmaksi, toteutamme parhaimmat ideat.

Kuka saa pitää Meet&Greetin?
Jaamme Meet&Greet-vuorot ilmoittautuneiden kesken mahdollisimman tasapuolisesti ottaen huomioon eri kokoiset kanavat ja eri tubegenret ottaen huomioon tilan rajallisuuden.

En halua pitää Meet&Greetiä esim. sponsorin ständillä, onko se pakollista?
Meet & Greetin pitäminen ei ole pakollista! Osa M&G-pisteistä on sponsoroituja, mutta pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös pisteen, joka ei ole sponsoroitu.

Onko tänä vuonna Special Meet&Greetejä?
Viime vuoden kaltaisia Special Meet&Greetejä ei ole. Kehitämme M&G:n toteutustapoja paremmaksi viime vuosien palautteiden perusteella, tiedotamme tästä lisää myöhemmin!

Saanko itse päättää raamit omalle Meet&Greetilleni (kauanko se kestää, montako ihmistä osallistuu jne.)?
Voit kirjoittaa toiveesi ilmoittautumislomakkeelle, pyrimme toteuttamaan nämä mahdollisuuksien mukaan. Pääsääntöisesti kuitenkin Meet&Greetien kestot, ajankohdat ja paikat luodaan Tubeconin tuotantoryhmän kesken.

Voinko pitää yhteisen miitin jonkun toisen tubettajan kanssa?
Pyrimme järjestämään tämän mahdollisuuksien mukaan. Kummankin teistä tulee ilmoittautua lomakkeella ja kirjoittaa toive yhteismiitistä lomakkeen lisätietokenttään.